CYCLOPE

Ηλεκτρονική Κλειδαριά Ξενοδοχείου.

Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου.

 

Η ηλεκτρονική Κλειδαριά Cyclope ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία επικοινωνίας με Ραδιοσυχνότητες (RFID Radio Frequency Identification) που βασίζεται σε ευέλικτο Λογισμικό για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων της εφαρμογής στην λειτουργία του Ξενοδοχείου.

Η ηλεκτρονική Κλειδαριά Cyclope εγκαθίσταται και προσαρμόζεται εύκολα χωρίς ιδιαίτερο μερεμέτι σε πόρτα πού ήδη φέρει απλό μηχανισμό. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός της ‘minimal style’ δίνει διαφορετική αισθητική του χώρου, με μέγιστη προσαρμοστικότητα σε πολλα στυλ ξενοδοχείων (Business Hotels, Resort, All Inclusive κλπ.). Για τον χρήστη είναι μια νέα εμπειρία στην λειτουργία της κλειδαριάς με κάρτα εξ’ αποστάσεως – proximity.

Το Cyclope διαθέτει μνήμη για την καταγραφή των εισόδων στο δωμάτιο καθώς επίσης ηλεκτρονικά κυκλώματα που υλοποιούν λειτουργίες όπως:

Διαβάστε περισσότερα: CYCLOPE

Wireless Management System

Ηλεκτρονική Κλειδαριά Ξενοδοχείου.

Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου.

 

Η ηλεκτρονική Κλειδαριά WallAccess ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία επικοινωνίας με Ραδιοσυχνότητες (RFID Radio Frequency Identification) που βασίζεται σε ευέλικτο Λογισμικό για την κάλυψη όλων των λειτουργιών της εφαρμογής στην καθημερινή διαχείριση του Ξενοδοχείου.

Οι κλειδαριές των δωματίων επικοινωνούν με τον υπολογιστή στη Υποδοχή μέσω ασύρματου δικτύου για να δέχονται εντολές ή να στέλνουν πληροφορίες on line όπως συγχρονισμός ώρας, πότε και ποιος άνοιξε την πόρτα, ολοκλήρωση εργασιών προσωπικού στο δωμάτιο, θερμοκρασία δωματίου, ρύθμιση της θερμοκρασίας δωματίου κλπ. Το πρωτόκολλο επικοινωνίας είναι πιστοποιημένο στα πρότυπα του IEEE Std 802.15.4 με συχνότητα επικοινωνίας 2.4 GHz.

Διαβάστε περισσότερα: Wireless Management System

Elegance

Ηλεκτρονική Κλειδαριά Ξενοδοχείου.

Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου.

Η ηλεκτρονική Κλειδαριά Elegance ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία επικοινωνίας με Ραδιοσυχνότητες (RFID Radio Frequency Identification) που βασίζεται σε ευέλικτο Λογισμικό για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων της εφαρμογής στην λειτουργία του Ξενοδοχείου.

Η ηλεκτρονική Κλειδαριά Elegance εγκαθίσταται και προσαρμόζεται εύκολα χωρίς ιδιαίτερο μερεμέτι σε πόρτα πού ήδη φέρει απλό μηχανισμό. Οπως η ονομασία της υπονοεί, ο ξεχωριστός σχεδιασμός της ‘minimal style’ δίνει διαφορετική αισθητική του χώρου, με μέγιστη προσαρμοστικότητα σε πολλα στυλ ξενοδοχείων (Business Hotels, Resort, All Inclusive κλπ.).

Για τον χρήστη είναι μια νέα εμπειρία στην λειτουργία της κλειδαριάς με κάρτα εξ’ αποστάσεως – proximity.

Το Elegance διαθέτει μνήμη για την καταγραφή των εισόδων στο δωμάτιο καθώς επίσης ηλεκτρονικά κυκλώματα που υλοποιούν λειτουργίες όπως:

Διαβάστε περισσότερα: Elegance

Ηλεκτρονικός Κύλινδρος SmartCylinder

Τεχνικές προσδιαγραφές

  • Απλή και γρήγορη εγκατάσταση όπως ένας απλός κύλινδρος, σε οποιαδήποτε πόρτα ξύλινη, αλουμινίου, PVC, ή γυάλινη.
  • Στιβαρής κατασκευής και χρήσης.
  • Αδιάβροχος και για εξωτερική λειτουργία.
  • Αυτόνομη λειτουργία με μπαταρία.
  • Εφαρμογή σε Ξενοδοχεία ή γραφεία ή σπίτια.

 

SmartLock201 IC

Η προηγμένη κατασκευή από χυτό χάλυβα χρησιμοποιείται στην επιφάνεια της κλειδαριάς. Δεν υπάρχει πλαστικό υλικό στην κλειδαριά ώστε να έχει στιβαρή χρήση.

Η ηλεκτροστατική βαφή χρησιμοποιείται μόνο για το εσωτερικό. Το κέλυφος της κλειδαριάς είναι από μασίφ μπρούτζο, όπως και η πετούγια. Δεν ξεβάφει ποτέ. Η διάρκεια ζωής είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο υλικό. Το ηλεκτρονικό της κύκλωμα είναι κλεισμένο σε πλαστική θήκη για την προστασία από κραδασμούς, υγρασία, και διάβρωση.

Συστημα Ασφαλούς Πρόσβασης DALLAS

Τεχνικές προδιαγραφές

Σύστημα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας το οποίο καταργεί τα κλειδιά και παρέχει οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος. Η πόρτα ανοίγει με ασφάλεια, τοποθετώντας την ηλεκτρονική κάρτα πρώτα σε υποδοχή πάνω στην πόρτα και κατόπιν σε θήκη καρτανάγνωσης μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ώστε να παρέχεται ρεύμα. Η κάρτα φέρει ηλεκτρονικό τσιπ με μεταλλικό περίβλημα του οποίου το κύκλωμα περιέχει ένα μοναδικό κωδικό χαραγμένο με Laser ώστε να διασφαλίζεται η μοναδικότητα του κλειδιού και το απαραβίαστο της πόρτας. Κατά την έξοδο από το δωμάτιο, αφαιρώντας την κάρτα από την θήκη, μετά από 50 δευτερόλεπτα κλείνει η παροχή ρεύματος, έτσι ώστε τα φώτα, air condition, TV, ηλεκτρικό μάτι, ραδιόφωνο κ.λ.π. εκτός ψυγείου να κλείνουν αυτόματα.

Εάν κατά την λειτουργία του κλιματιστικού ανοίξει η μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο, τότε μετά 20 δευτερόλεπτα διακόπτεται η παροχή ρεύματος στον κλιματισμό. Με το κλείσιμο της μπαλκονόπορτας παρέχεται αμέσως ρεύμα στο κλιματιστικό.

Η ηλεκτρονική κάρτα είναι μεταλλική, από Ευρωπαϊκό μπρούτζο, πάχους 1mm και φέρει χαραγμένο το λογότυπο του Ξενοδοχείου. Το ηλεκτρονικό κύκλωμά της περιλαμβάνει μικροεπεξεργαστή και 2 ηλεκτρονόμους υψηλής ισχύος για τον έλεγχο στα φώτα και κλιματισμό.

Το σύστημα εγκαθίσταται εύκολα στις υπάρχουσες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, χωρίς ιδιαίτερα μερεμέτια και η λειτουργία του είναι πλέον ασφαλής ( 12V D.C.) και εντελώς αθόρυβη.